Header_1920_03.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_06.jpg

Laren heeft meer vrijwilligers nodig

CORONA Update

Voor de terugbetaling van de Loyaliteitspremie zullen we rekening houden met de impact van het corona virus. Op deze pagina komt op korte termijn een verduidelijking hierover.

Peildatum aan het einde van het jaar: 1 juli 2020. Lees hieronder meer informatie.


Loyaliteitspremie

Sinds het seizoen 2019/2020 kent Laren een loyaliteitspremie. Dit houdt in dat voor elk kind in de jeugd wordt verwacht dat er minimaal 10 uur vrijwilligerswerk wordt verricht per seizoen. Voor de A en B jeugd mogen de kinderen evt. zelf het vrijwilligerswerk doen, voor de overige jeugd moet dit worden gedaan door de ouders. G-Hockey is vrijgesteld van dit systeem.
Per seizoen wordt er, per jeugdlid €50,00 (maximaal €100,00 per gezin) aan loyaliteitspremie in rekening gebracht.


Wanneer en hoe krijg ik de premie terug? (Corona update)

Indien er, gedurende een seizoen, per jeugdlid minimaal 10 uur vrijwilligerswerk wordt verricht, wordt de in rekening gebrachte loyaliteitspremie terugbetaald.
Er zijn 2 momenten per seizoen dat we premie kunnen terugstorten. 1x in december en 1x aan het einde van het seizoen. Op 9 december 2019 is een eerste peildatum. Heb je je minimum aantal uren voor het hele seizoen op dat moment al vervuld? Dan krijg je op dat moment je premie terug!
De 2e peildatum is 1 juli 2020. Dan maken we de definitieve balans op zullen we de laatste terugbetaling verwerken. In verband met het corona virus is het seizoen vreemd verlopen. Hiermee zullen we rekening houden met het bepalen van de urengrens. Denk hierbij met name aan het wegvallen van: Blaashal afbouw, Jeugdtafel bezetting en shop diensten.

Zorg er wel voor dat je je uren op de juiste wijze registreert!


Vacatures

We willen duidelijk publiceren welke vacatures er zijn en wat er van je verwacht wordt per activiteit. Er is echt heel veel te doen, ook buiten het team van je kind. Houd de site dus in te gaten of stuur een mail naar [email protected]
De club zoekt met name hulp op niet-hockey activiteiten. Denk hierbij aan computer technische activiteiten (Website, Newsletter, administratie en overige ondersteunende taken).

Registreren van je vrijwilligers uren

Het registreren van je uren moet eenvoudig zijn. Onze eerste prioriteit is dus om het invullen zo eenvoudig mogelijk te maken. Als je coach bent hoef je dus echt niet per week 1 uurtje coaching in te vullen. Je mag op een willekeurige dag gewoon 20 uur invullen. Dan ben je er in 1 keer van af. Let er wel op dat je de juiste categorie gebruikt, en het juiste team selecteert. Dan weten we zeker dat de verwerking goed gaat. Als je bijvoorbeeld in de shop werkt dan is het wel de bedoeling dat je zo je uren bijhoudt. Wel zo transparant.
Uren kunnen niet in de toekomst geboekt worden. Dat is helaas een beperking van het systeem. Kies dus een dag in het verleden in het geval van coach of teammanager.

Wat zijn de spelregels??

Er wordt per heel of half (voor en na de winterstop) seizoen gemeten. Als u in een seizoen meer dan 10 uur (of 20 uur voor 2 kinderen) aan vrijwilligers werk hebt verricht, heeft u aan uw verplichting voldaan.
Extra uren tellen niet mee voor een volgend of vorig seizoen.

-Team specifieke ondersteuning zoals het rijden naar uitwedstrijden met je eigen kind, of fruit meenemen behoort niet tot de vrijwilligerstaken.
-Fluiten/spelbegeleiders mogen wel hun uren registreren. (Daadwerkelijke uren registreren)
-Team coach of manager behoort wel tot vrijwilligerswerk (elk 20 uur).
- Helpen bij de trainingen op bijvoorbeeld de woensdag telt wel mee! Altijd fijn als de trainers ondersteuning hebben. (Daadwerkelijke uren registreren)

Om de uren te kunnen monitoren vragen wij de ouders een urenregistratie in te vullen met het aantal uren vrijwilligerswerk dat gedaan is. Het invullen van de vrijwilligersuren is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk.
Gebruik de juiste omschrijving voor je uren!

Let er op dat je de juiste uren invult. Het terugstoren van de loyaliteitspremie is een geautomatiseerd proces. Indien je dus je uren niet goed of volledig invult kan het dus zijn dat je niet je premie krijgt terug gestort terwijl je daar wel recht op zou hebben. Dat zou vervelend zijn!
Zorg dus dat je alles op de juiste wijze invult Stuur gerust een mail naar [email protected] als je niet zeker weet of het goed gegaan is.

Aan het einde van het seizoen willen we in ieder geval een leuke avond organiseren voor alle vrijwilligers, om te vieren wat we dan op dat moment ongetwijfeld al hebben bereikt!

Namens de vrijwilligerscommissie, vriendelijk dank voor je medewerking!

Sander Baks

 
Sponsors
Agenda


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Lindsey van Dekken
Renske Hilhorst
Tijn Hol
Anique Koppen
Joyce Mallant
Laura Marell
Fiona Merckx
Valerie Roskam
Sophie Venema