Header_1920_04.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_11.jpg

Laren heeft meer vrijwilligers nodig


Loyaliteitspremie

Sinds het seizoen 2019/2020 kent Laren een loyaliteitspremie. Dit houdt in dat voor elk kind in de jeugd wordt verwacht dat er minimaal 10 uur vrijwilligerswerk wordt verricht per seizoen. Voor de A en B jeugd mogen de kinderen evt. zelf het vrijwilligerswerk doen, voor de overige jeugd moet dit worden gedaan door de ouders. G-Hockey is vrijgesteld van dit systeem.
Per seizoen wordt er, per jeugdlid €50,00 (maximaal €100,00 per gezin) aan loyaliteitspremie in rekening gebracht.

Voor de 2e helft van het seizoen 2021/2022 geldt een aangepaste regeling. Door dat de corona maatregelen een "normaal" hockeyseizoen onmogelijk maakte hebben we er voor gekozen minder uren en een kleiner bedrag te innen: 5 uur per gezin, en 50 euro per gezin.


Wanneer en hoe krijg ik de premie terug?

Indien er, gedurende een seizoen, per jeugdlid minimaal 10 uur vrijwilligerswerk wordt verricht, wordt de in rekening gebrachte loyaliteitspremie terugbetaald.
Er zijn 2 momenten per seizoen dat we premie kunnen terugstorten. 1x in december en 1x aan het einde van het seizoen. De verschillende exacte peildata worden voor did seizoen nog bekend gemaakt. Heb je je minimum aantal uren voor het hele seizoen op dat moment al vervuld? Dan krijg je op dat moment je premie terug! Dan maken we de definitieve balans op zullen we de laatste terugbetaling verwerken.

Dus hou je mail in de gaten, en de pagina met vacatures.


Vacatures

We willen duidelijk publiceren welke vacatures er zijn en wat er van je verwacht wordt per activiteit. Er is echt heel veel te doen, ook buiten het team van je kind. Houd de site dus in te gaten of stuur een mail naar [email protected]
De club zoekt met name hulp op niet-hockey activiteiten. Denk hierbij aan computer technische activiteiten (Website, Newsletter, administratie en overige ondersteunende taken). Maar natuurlijk is ook buiten deze taken om voldoende te doen!

Registreren van je vrijwilligers uren

Het registreren van je uren moet eenvoudig zijn. Onze eerste prioriteit is dus om het invullen zo eenvoudig mogelijk te maken. Als je coach bent hoef je dus echt niet per week 1 uurtje coaching in te vullen. Je mag op een willekeurige dag gewoon alle voor jou geldende uren noteren. Dan ben je er in 1 keer van af. Let er wel op dat je de juiste categorie gebruikt, en het juiste team selecteert. Dan weten we zeker dat de verwerking goed gaat. Als je bijvoorbeeld in de shop werkt dan is het wel de bedoeling dat je zo je uren bijhoudt. Wel zo transparant.
Uren kunnen niet in de toekomst geboekt worden. Dat is helaas een beperking van het systeem. Kies dus een dag in het verleden in het geval van coach of teammanager.

Wat zijn de spelregels??

Er wordt per heel of half (voor en na de winterstop) seizoen gemeten. Als u in een seizoen meer dan 10 uur (of 20 uur voor 2 kinderen) aan vrijwilligers werk hebt verricht, heeft u aan uw verplichting voldaan.
Extra uren tellen niet mee voor een volgend of vorig seizoen.

-Team specifieke ondersteuning zoals het rijden naar uitwedstrijden met je eigen kind, of fruit meenemen behoort niet tot de vrijwilligerstaken.
-Fluiten/spelbegeleiders mogen wel hun uren registreren. (Daadwerkelijke uren registreren)
-Team coach of manager behoort wel tot vrijwilligerswerk (elk 20 uur).
-Helpen bij de trainingen op bijvoorbeeld de woensdag telt wel mee! Altijd fijn als de trainers ondersteuning hebben. (Daadwerkelijke uren registreren)

Om de uren te kunnen monitoren vragen wij de ouders een urenregistratie in te vullen met het aantal uren vrijwilligerswerk dat gedaan is. Het invullen van de vrijwilligersuren is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk.
Gebruik de juiste omschrijving voor je uren!

Op het het volgende document om stap voor stap te zien hoe je stap voor stap uren kunt registreren: Stap voor stap uren registreren

Let er op dat je de juiste uren invult. Het terugstoren van de loyaliteitspremie is een geautomatiseerd proces. Indien je dus je uren niet goed of volledig invult kan het dus zijn dat je niet je premie krijgt terug gestort terwijl je daar wel recht op zou hebben. Dat zou vervelend zijn!

Zorg dus dat je alles op de juiste wijze invult Stuur gerust een mail naar [email protected] als je niet zeker weet of het goed gegaan is.

Aan het einde van het seizoen willen we in ieder geval een leuke avond organiseren voor alle vrijwilligers, om te vieren wat we dan op dat moment ongetwijfeld al hebben bereikt!

Namens de vrijwilligerscommissie, vriendelijk dank voor je medewerking!


Sander Baks

 
Sponsors
H1 - THC Hurley
donderdag 6-10 uit om 20:30 info
D1 - Groningen
zondag 9-10 thuis om 12:45 info
Agenda
7-10 Video H1
11-10 Bestuursvergadering
12-10 Video H1
14-10 Video H1
19-10 Video H1


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Milou Heuker
Kimi Jonker
Noya Zemach