Header_1920_07.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_01.jpg

Laren heeft meer vrijwilligers nodig

Loyaliteitspremie

Sinds het seizoen 2019/2020 kent Laren een loyaliteitspremie. Dit houdt in dat voor elk kind in de jeugd wordt verwacht dat er minimaal 10 uur vrijwilligerswerk wordt verricht per seizoen. Voor de A en B jeugd mogen de kinderen evt. zelf het vrijwilligerswerk doen, voor de overige jeugd moet dit worden gedaan door de ouders. G-Hockey is vrijgesteld van dit systeem.
 
Per seizoen wordt er, per jeugdlid €50,00 (maximaal €100,00 per gezin) aan loyaliteitspremie in rekening gebracht. 

Eind oktober wordt de premie voor de eerste keer geïncasseerd. Het bedrag zoals hierboven vermeld wordt in eerste instantie bij iedereen afgeschreven.

Wanneer en hoe krijg ik de premie terug?

Indien er, gedurende een seizoen, per jeugdlid minimaal 10 uur vrijwilligerswerk wordt verricht, wordt de in rekening gebrachte loyaliteitspremie terugbetaald.
 
Er zijn 2 momenten per seizoen dat we premie kunnen terugstorten. 1x in december en 1x aan het einde van het seizoen. De exacte data maken we bekend op deze pagina. Op 9 december kijken we naar het aantal uren dat is ingevuld in het leden systtem . Heb je je minimum aantal uren voor het hele seizoen op dat moment al vervuld? Dan krijg je op dat moment je premie terug!
Aan het einde van het seizoen (exacte datum volgt nog) zullen we weer een meting doen in het systeem. Let op! Als je op dat moment minder uren hebt ingevuld dan je minimum aantal uren zullen we geen bedrag terug storten. Dus ook niet pro-rato. 


Vacatures

Op dit moment zijn we ontzettend druk om alle mogelijke vacatures in kaart te brengen. We willen duidelijk publiceren welke vacatures er zijn en wat er van je verwacht wordt per activiteit.  Er is echt heel veel te doen, ook buiten het team van je kind. Houd de site dus in te gaten of stuur een mail naar [email protected] 

Registreren van je vrijwilligers uren

Het registreren van je uren moet eenvoudig zijn. Onze eerste prioriteit is dus om het invullen zo eenvoudig mogelijk te maken. Als je coach bent hoef je dus echt niet per week 1 uurtje coaching in te vullen. Je mag op een willekeurige dag gewoon 20 uur invullen. Dan ben je er in 1 keer van af. Let er wel op dat je de juiste categorie gebruikt, en het juiste team selecteert. Dan weten we zeker dat de verwerking goed gaat. Als je bijvoorbeeld in de shop werkt dan is het wel de bedoeling dat je zo je uren bijhoudt. Wel zo transparant.
Uren kunnen niet in de toekomst geboekt worden. Dat is helaas een beperking van het systeem. Kies dus een dag in het verleden in het geval van coach of teammanager.

Wat zijn de spelregels??

Er wordt slechts per seizoen gemeten. Als u in een seizoen meer dan 10 uur (of 20 uur voor 2 kinderen) aan vrijwilligers werk hebt verricht, telt het stuk boven het gestelde aantal uren voor een gezin niet mee voor het volgende seizoen.

-Heb je minder dan 10 uur vrijwilligerswerk gedaan, dan is er geen recht op een pro rato vermindering van de loyaliteitspremie.
-Team specifieke ondersteuning zoals het rijden naar uitwedstrijden met je eigen kind, of fruit meenemen behoort niet tot de vrijwilligerstaken.
-Team coach of manager behoort wel tot vrijwilligerswerk (elk 20 uur).
- Helpen bij de trainingen op bijvoorbeeld de woensdag telt wel mee! Altijd fijn als de trainers ondersteuning hebben.
- Ben je scheidsrechter, dan tellen de uren ook!
 
Om de uren te kunnen monitoren vragen wij de ouders een urenregistratie in te vullen met het aantal uren vrijwilligerswerk dat gedaan is. Het invullen van de vrijwilligersuren is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk.
Gebruik de juiste omschrijving voor je uren!

Let er op dat je de juiste uren invult. We laten het systeem zelf berekenen hoeveel uren er ingevuld zijn, afgezet tegen het aantal kinderen dat u als lid heeft in de jeugd. Deze gegevens worden gebruikt bij het terugstorten van je premie
 
 
Mochten er toch nog vragen zijn, mail dan naar [email protected], we doen ons best om vragen te beantwoorden en bezwaren weg te nemen.
Samen kunnen hele mooie dingen mogelijk maken!

Aan het einde van het seizoen willen we in ieder geval een leuke avond organiseren voor alle vrijwilligers, om te vieren wat we dan op dat moment ongetwijfeld al hebben bereikt!

 
Namens de vrijwilligerscommissie, vriendelijk dank voor je medewerking!

Willemijn en Sander

 
Sponsors
ZH1 - Almeerse
zaterdag 21-12 thuis om 15:00 info
ZD1 - SCHC
zaterdag 21-12 uit om 12:00 info
Agenda
9-12 Kerstdiners jeugd teams
16-12 Bestuursvergadering
22-12 Nationale Sportkampen Zaalhockeykamp
23-12 Géén zaaltraining in Kerstvakanti...
29-12 Extra zaaltraining D1


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Berry Diepeveen
Victor van Eekelen
Diana van Oosterhout
Lara Verduijn