Header_17-6.jpg Header_17-9.jpg Header_17-2.jpg Header_17-7.jpg Header_17-8.jpg Header_17-5.jpg Header_17-3.jpg Header_17-1.jpg Header_17-4.jpg

Sponsoring doe mee en steun Laren!Doe mee met Bol.com, Booking.com en Sterwijnenthuis.nl en steun de LMHC!
Boek vanaf nu je hotelkamer alleen nog maar via de LMHC site! Klik op het logo van Booking.com en vind duizenden hotels in binnen- en buitenland met kortingen oplopend tot 75%. Aangenaam voor jezelf, maar ook voor de club. Jij betaalt namelijk niets extra’s, maar Booking.com geeft een bijdrage aan de club voor elke boeking die zij via de clubsite ontvangt.
Bol.com doet ook aan deze leuke actie mee. Dus bestel vanaf nu ook je boek, CD, game of vele andere producten alleen nog via de LMHC site bij Bol.com. Druk simpelweg op het Bol.com logo en treed de grootste online mediawinkel van Nederland binnen. Doe je bestelling en steun je club.
Ook met wijn bestellen verdien je nu geld voor LHMC. Sterwijnenthuis.nl is een nieuwe wijn website waar wijnen worden verkocht die alleen in restaurants met een Michelin ster worden geschonken of in andere toprestaurants. Geselecteerd door de beste sommeliers, met gratis schenkadvies en tegen een betaalbare prijs. Zo ben je al vanaf €5,80 per fles verzekerd van topkwaliteit bij je thuis. Bestel je wijnen alleen via de website LMHC via deze link of klik op het logo boven aan de pagina.
Bol.com, Booking.com en Sterwijnenthuis.nl ...........3 belangrijke online sites voor LMHC leden. Vergeet ze nooit meer en bewaar de webadressen die je ziet als je via de clubsite op de logo’s drukt direct onder je favorieten. Spreid het woord onder al je vrienden, kennissen en familie. Met de opbrengsten kan onze club leuke dingen doen waarvan alle leden profiteren!! Hartelijk dank voor jullie medewerking! De sponsorcommissie van de LMHC
 
Sponsors
H1 - Cartouche
zondag 22-10 uit om 14:45 info
D1 - hdm
zondag 22-10 thuis om 12:45 info
Agenda
23-10 Nationale Sportkampen (herfstvaka...
29-10 Super Sunday
29-10 Ontvangst genodigden/sponsoren SS...
29-10 ABNAMRO Lounge Bestuur, deel 2
29-10 ABNAMRO lounge voor ABNAMRO genod...Steun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Raggy Campagne
Babs Doek
Julius Egels