Header_1920_09.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_06.jpg
Nieuwsafbeelding

Hockeykampen in de zomervakantie

7-4-2022  | 

Hockeykampen in de zomervakantie op Larensche MHC

Deze zomervakantie kan jij weer deelnemen aan de leukste hockeykampen van Nederland op Larensche MHC. Plezier en ontwikkeling staan centraal. Jij gaat waanzinnige dagen hebben vol met plezier en uitdaging. Je zal merken dat je tijdens het kamp snel een betere hockeyer wordt. Een masterclass van een topspeler zal hier een bijdrage aan leveren. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij?

Gratis stick bij hockeykamp van drie dagen of langer

Op hockeykamp en een nieuwe hockeystick? Dat klinkt toch waanzinnig! Bij elk hockeykamp krijg jij een The Indian Maharadja hockeystick cadeau. Je kan zelf je maat doorgeven op het aanmeldformulier en wij zorgen dat de stick wordt uitgedeeld tijdens het kamp. Bekijk de voorwaarden hier. Wil jij geen gebruik maken van de stickactie? Dan krijg jij na aanmelding €20,00 cashback.

 

Data en informatie

-18 t/m 22 juli in de zomervakantie

-25 t/m 29 juli in de zomervakantie

-1 t/m 5 augustus in de zomervakantie

-8 t/m 12 augustus in de zomervakantie

-15 t/m 19 augustus in de zomervakantie

De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem. Je slaapt dus lekker thuis.

 

Inclusief:

o Heerlijke en gezonde lunch, limonade, fruit en tussendoortjes

o The Indian Maharadja hockeystick

o Meet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler

o Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers

o Je persoonlijke hockeycertificaat

 

Hockey- of Tophockeykamp?

Het Original Hockeykamp is voor kinderen van 6-14 jaar en het Tophockeykamp voor kinderen van 8-16 jaar. Tijdens het Original Hockeykamp ga je 75% van de tijd hockeyen en doe je de resterende tijd andere sporten en spellen en zal je gebruik maken van het luchtkussen of knotshockeyboarding. Tijdens het kamp krijg je één masterclass van een topspeler. Tijdens het Tophockeykamp ga je de gehele dag hockeyen en krijg je iedere dan een masterclass, clinic of analyse. Wij maken de groepsindeling op basis van leeftijd en niveau. Ook kan je op het aanmeldformulier aangeven bij wie je in de groep wilt. Bij het maken van de groepsindeling zullen wij jullie samen indelen.

 

Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

 

Doneer voor Right To Play

Nationale Sportkampen is in samenwerking met Indian Maharadja een samenwerking aan gegaan met Right To Play. Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van sport en spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Bij aanmelding voor een kamp kan jij €10,00 doneren. Als dank krijg jij een super mooie The Indian Maharadja gymbag.Kijk hiervoor meer informatie.

 
Sponsors
Gerelateerd nieuws
H1 - Voordaan
zondag 14-8 thuis om 13:00 info
Agenda
27-6 College De Brink Sportdag Grasveld
27-6 ALV


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Let de Groot
Marielle Hoogendoorn
Dominique Worsteling