Header_1920_09.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_06.jpg

Organisatie

Denk je nog wel eens terug aan je hockeytijd bij Laren? Aan heroïsche of dramatische wedstrijden, de vrienden en vriendinnen met wie je optrok. Aan de jeugdfeesten of aan een Volvo stationcar volgepropt met bijna je hele elftal. Aan de limonade of de kratjes tot aan het plafond? Kortom, vooral aan hockeydagen vol plezier? Of mis je, als nog actieve senioren- of veteranenhockey(st)er, jouw voormalige teamgenoten die gestopt zijn met hockeyen of naar elders zijn vertrokken?


Misschien lijkt het je dan wat om zo af en toe herinneringen op te halen met degenen die erbij waren. Wellicht maken sommigen nog deel uit van je vriendenkring, zou je mensen uit die mooie jaren wel eens terug willen zien, of willen weten wat er van deze of gene van je tijdgenoten is vergaan.


Dat kan allemaal bij de Laren oud-ledenvereniging ’t Bonte Paard.


Het is een vereniging die geen ander doel heeft dan ze af en toe, doorgaans in het voorjaar en rond 15 november (dag van oprichting), weer eens bij elkaar te brengen. Voor een glas en een hap, voor een duik in het verleden met de (al dan niet sterke) verhalen; gewoon voor het weerzien.


Uitgangspunt is om de band tussen oud-leden en de hockeyclub, maar ook tussen oud-leden onderling aan te halen.We vragen je niet om de clubkas van Laren te komen spekken met genereuze giften. Dat mag wel, maar daar heeft de club eigen instituties voor in het leven geroepen. ’t Bonte Paard is alleen voor de gezelligheid en vraagt niet meer dan een jaarlijkse bijdrage (minimaal € 25) die toereikend is voor een ‘happy hour’ en wellicht een eenvoudige maaltijd als we bij elkaar komen en voor het maken van de Bonte Courant waarmee we tenminste eenmaal per jaar aandacht besteden aan verleden en heden van de hockeyclub.


Het lijkt me dat dit ook jou aanspreekt. Mochten wij het bij het rechte eind hebben, meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. Wil je nog wat meer weten, of eerst eens een Bonte Paard bijeenkomst bijwonen, neem dan contact met ons op via [email protected]l

Het bestuur van 't Bonte Paard.


OLV 't Bonte Paard
Mariette de Koning- Orlandini lid
Maarten Hak lid
Agnes Kranenberg-de Vlaming lid
Joost Leufkens lid
Harald de Vlaming lid
Liesbeth de Vries lid
Sponsors
H1 - Voordaan
zondag 14-8 thuis om 13:00 info
Agenda
8-8 Nationale Sportkampen
8-8 BEL Gemeente Grasveld
12-8 Oefenwedstrijd Oranje Rood - Lare...
14-8 Bowls
15-8 Nationale Sportkampen


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Myrthe Balhuizen
Ellen Berkers
Helen Hilhorst
Diana Paans - van der Arend