Header_1920_09.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_08.jpg

Organisatie

Wat mag u van de medische commissie verwachten?


De Medische Commissie levert 1 van de vertrouwenscontactpersonen. Deze persoon (momenteel huisarts Pieter Speelman) is tevens lid van de Medische Commissie. De gegevens over de vertrouwenscontactpersonen en de te volgen procedure vindt u onder het kopje "Veilig Sport Klimaat”.

De Medische Commissie is het aanspreekpunt voor de KNHB voor alle medische zaken. De KNHB heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de preventie van blessures en het adequaat vastleggen van hersenletsel hetgeen is opgelopen tijdens het hockeyen. Voor beide thema’s is een app ontwikkeld (hoofdletselapp en warming up app, te downloaden via de appstore). Wij raden u aan de website van de KNHB eens te bekijken!

De Medische Commissie verzorgt informatieavonden voor trainers en coaches om het door de KNHB geformuleerde beleid in de praktijk toe te lichten.

De Medische Commissie heeft een adviserende rol voor blessures die optreden bij spelers van de topteams. Marit Pronker is als fysiotherapeut aanspreekpunt voor deze blessures. Zij zal waar nodig, na overleg met betrokkene, advies vragen aan één van de leden van de Medische Commissie.

De Medische Commissie ondersteunt het bestuur bij de te nemen maatregelen vanwege COVID. De voorzitter van de Medische Commissie is bereikbaar voor overleg over individuele gevallen waar de richtlijn van het RIVM geen uitsluitsel biedt.


Heeft u vragen aan de Medische Commissie? Stuur dan een e-mail aan [email protected]. Wij zullen proberen uw vraag dan zo goed mogelijk te beantwoorden.Medische Commissie
Peter van Tilburg Voorzitter
Mark Falke lid
Alexander Armbrust lid
Marit Pronker lid
Rosalie Mallant-hent Secretaris
Pieter Speelman Vertrouwenspersoon
Hajo Vlasman Juridische zaken
Sponsors
H1 - Voordaan
zondag 14-8 thuis om 13:00 info
Agenda
8-8 Nationale Sportkampen
8-8 BEL Gemeente Grasveld
12-8 Oefenwedstrijd Oranje Rood - Lare...
14-8 Bowls
15-8 Nationale Sportkampen


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Myrthe Balhuizen
Ellen Berkers
Helen Hilhorst
Diana Paans - van der Arend